Acaben les obres de millora de la façana del local veïnal de Fusteret de Súria

Els treballs han permès sanejar la façana del local, consolidar-ne elements malmesos i fer el canvi de canal i baixants

Exterior del local veïnal del barri de Fusteret, després de les millores
Exterior del local veïnal del barri de Fusteret, després de les millores | AjSú
Redacció
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:10h
Les obres de millora de la façana del local veïnal de Fusteret de Súria han acabat recentment, completant l'arranjament d'aquest sector del barri surienc. La realització d'aquests treballs formava part dels pressupostos participatius de l'Ajuntament, que tenen l'objectiu de finançar millores proposades per les associacions de veïns de la vila.

Els treballs han permès sanejar la façana del local, consolidar-ne elements malmesos i fer el canvi de canal i baixants, entre d'altres. La superfície d'actuació ha estat d'uns 120 metres quadrats.

Els pressupostos participatius de l'Ajuntament són gestionats per l'àrea municipal de Participació. La proposta de millorar la façana del local social va ser plantejada per l'Associació de Veïns de Fusteret, dins d'aquest instrument de millora dels barris de la vila.

Les obres d'arranjament de la façana del local social de Fusteret han estat coordinades per l'àrea municipal d'Urbanisme, amb un pressupost base de licitació de 22.731,40 euros, IVA inclòs.

Les obres s'han portat a terme després de la millora de la vorera, efectuada per l'empresa ICL en el marc de les actuacions complementàries del Pla Director Urbanístic (PDU) de la mineria del Bages. Altres millores vinculades al PDU en l'àmbit del barri de Fusteret han estat la instal·lació de nous semàfors i passos de vianants, i la millora del camí cap al centre urbà, que actualment es troba en la darrera fase de realització.
Arxivat a