Cinc restaurants del Bages,
Bacasis,
Castelladral,
Cau de l'Ateneu,
Laida i
Mas de la Sala, elaboraran conjuntament el proper dimecres 31 de maig a la
Torre Lluvià el sopar de quilòmetre zero de les
Temporades Gastronòmiques del Bages corresponent a la Primavera en el marc de la
Fira ViBa, que s'allarga entre aquest dissabte i el proper 5 de juny. El sopar és organitzat per
Bages Impuls.
El sopar, que té un preu de 27 euros el cobert, és
obert a tothom. La convocatòria és a les 8 del vespre, i el
menú està format per profiterola de brandada de bacallà, hummus de pèsol del ganxo; cocafreda del Serralló amb seitons i romescu, arròs de verdures de temporada, espatlles de conill amb salsa de most i duet de cremós, i pastís de formatge amb el seu gelat i reducció de vi ranci.
Tot plegat estarà maridat amb vi dels cellers
Abadal,
Fargas Fargas i
Collbaix - El Molí.
La
compra dels tiquets es pot fer en
aquest enllaç.