26
de maig
del
2023
Actualitzat
a les
17:27h
Cinc restaurants del Bages, Bacasis, Castelladral, Cau de l'Ateneu, Laida i Mas de la Sala, elaboraran conjuntament el proper dimecres 31 de maig a la Torre Lluvià el sopar de quilòmetre zero de les Temporades Gastronòmiques del Bages corresponent a la Primavera en el marc de la Fira ViBa, que s'allarga entre aquest dissabte i el proper 5 de juny. El sopar és organitzat per Bages Impuls.
El sopar, que té un preu de 27 euros el cobert, és obert a tothom. La convocatòria és a les 8 del vespre, i el menú està format per profiterola de brandada de bacallà, hummus de pèsol del ganxo; cocafreda del Serralló amb seitons i romescu, arròs de verdures de temporada, espatlles de conill amb salsa de most i duet de cremós, i pastís de formatge amb el seu gelat i reducció de vi ranci.
Tot plegat estarà maridat amb vi dels cellers Abadal, Fargas Fargas i Collbaix - El Molí.
La compra dels tiquets es pot fer en aquest enllaç.
El sopar, que té un preu de 27 euros el cobert, és obert a tothom. La convocatòria és a les 8 del vespre, i el menú està format per profiterola de brandada de bacallà, hummus de pèsol del ganxo; cocafreda del Serralló amb seitons i romescu, arròs de verdures de temporada, espatlles de conill amb salsa de most i duet de cremós, i pastís de formatge amb el seu gelat i reducció de vi ranci.
Tot plegat estarà maridat amb vi dels cellers Abadal, Fargas Fargas i Collbaix - El Molí.
La compra dels tiquets es pot fer en aquest enllaç.