ERC Manresa reclama el vot independentista: «També a les municipals hem de ser més»

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, assegura que la ciutat es troba "a l'avantguarda del país, gràcies als darrers projectes engegats"

Laura Vilagrà, Joan Cals, Marc Aloy i Mariona Homs conversen entre altres candidats d'ERC Manresa
Laura Vilagrà, Joan Cals, Marc Aloy i Mariona Homs conversen entre altres candidats d'ERC Manresa | Pere Fontanals
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:17h

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha fet una crida als independentistes a votar ERC, ja que "és important que també siguem més a les eleccions municipals per ser majoritaris al territori". La consellera ha afirmat que en els darrers anys Manresa ha engegat un gruix de projectes "engrescadors" que la situen "a l'avantguarda del país". Perquè tots aquests projectes es completin "cal continuar confiant amb l'alcalde Marc Aloy i el seu equip, i votar-los diumenge".

Laura Vilagrà ha volgut tancar la campanya electoral manresana aquest divendres al costat de l'alcalde i candidat d'ERC, Marc Aloy, i bona part de la candidatura, inclòs Joan Cals, recuperat dels seus problemes de salut per a aquesta recta final. Com els darrers dies amb la visita del president del partit, Oriol Junqueras, i del president del Govern, Pere Aragonès, la comitiva ha aprofitat per passejar per la ciutat i saludar els veïns que els aturaven.

El candidat Aloy ha reivindicat la "ingent" feina feta a la ciutat sota el seu mandat "de només 1.050 dies, dels quals 600 amb pandèmia" i ha demanat que la ciutadania continuï confiant en ERC per "poder tenir una àmplia majoria" que garanteixi que els projectes engegats no s'aturen. "La campanya finalitza i vull fer una crida als veïns perquè vagin a votar i que, si pot ser, ens facin confiança per continuar construint Manresa".