Ple de Laia Font, que es classifica per a les dues finals de la Copa del Món de Varna

La gimnasta de l'Egiba ha estat sisena a la classificació de salt i vuitena a la de paral·leles en dues actuacions "conservadores"

Laia Font celebra el passi a la final de paral·leles
Laia Font celebra el passi a la final de paral·leles | Egiba
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:12h
La representació de l'Egiba a la Copa del Món de gimnàstica artística que es disputa al municipi búlgar de Varna no podia començar millor la seva participació en el campionat.

A les rondes de classificació dels dos aparells que s'han disputat aquest dijous, el de salt i el de paral·leles, la gimnasta gironellenca Laia Font ha aconseguit classificar-se per a les dues finals. En salt, la seva especialitat, Font ha estat sisena, i en paral·leles, vuitena.

La jove gimnasta de l'Egiba, de 16 anys, ha portat a terme uns exercicis "conservadors" per assegurar-se la classificació, però el seu entrenador, Xavi Casimiro, confia que durant les finals de dissabte "pugui millorar els resultats i competir per entrar al podi".

Aquest divendres serà el torn de l'altra gimnasta que Egiba aporta a la selecció estatal, Lorena Medina, que competirà en les rondes de terra i de barra d'equilibris amb la voluntat, també, d'entrar a les dues finals. Cal recordar que Font i Medina són dues de les tres úniques seleccionades pel combinat espanyol. La tercera és la balear Maia Llàtzer.