Alternativa per Sant Joan tancarà la campanya aquest divendres al Parc Llobet

Durant l'acte hi haurà música en directe amb les millors versions a càrrec d'Eskuan i Eloi i l'actuació de Karla Show

Candidatura d'Alternativa per Sant Joan de Vilatorrada
Candidatura d'Alternativa per Sant Joan de Vilatorrada | AxSJV
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:43h

Alternativa per Sant Joan posarà punt final a la campanya electoral per a les eleccions municipals aquest divendres. L'alcalde i candidat, Jordi Solernou, i els regidors, intervindran durant l'acte per explicar les línies mestre del programa electoral i repassar l'obra de govern durant el període 2019-2023. 

"Ser alcalde ha estat una autèntica experiència, amb molts moments bons i altres de molt dolents. Vull tornar a sortir com a alcalde per poder finalitzar alguns projectes que han quedat pendents i, si tenim un període de quatre anys amb una bona salut social i econòmica, podrem fer-los tots", ha afirmat Jordi Solernou.

Des d'Alternativa per Sant Joan es proposa finalitzar les obres d'urbanització de la plaça de l'Església, seguint el criteri de les obres del carrer Major, així com acabar d'urbanitzar el passeig del Torrent del Canigó i fer la fase 3 de la zona d'aparcament de l'Escola de Joncadella

També es volen dur a terme diverses actuacions per fer un Sant Joan de Vilatorrada més sostenible i cuidar el medi ambient, com la instal·lació d'una caldera de biomassa compartida per les escoles Joncadella i Collbaix, adequar a les escoles i al poble refugis climàtics i espais amb ombra; i continuar amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a les cobertes dels edificis municipals, "tal com ja hem començat a fer aquesta legislatura, posant-les a les cobertes de la residència i de l'Escola Bressol Municipal El Xiulet", explica l'alcalde.
 

Nova pista poliesportiva, pistes de pàdel, volei platja, rocòdrom i zona de cal·listènia

"Volem fer de la zona esportiva un espai on es puguin practicar una gran varietat d'esports en bones condicions", afirma Solernou. És per això que Alternativa per Sant Joan proposa la construcción d'una nova pista poliesportiva, així com reparar el terra del Pavelló Municipal i la creació d'un rocòdrom, una zona de cal·listènia i pistes de pàdel i de volei platja.

Pel que fa a les polítiques socials, Alternativa per Sant Joan aposta per la creació d'una nova regidoria d'Habitatge i l'estudi de la viabilitat i ubicació d'una nova residència per a la gent gran al poble. "D'aquí a uns anys, l'actual equipament no podrà encabir als santjoanencs que tenen tot el seu dret a continuar vivint en el seu poble en les millors condicions possibles per a ells i els seus familiars", explica l'alcalde.

Durant l'acte hi haurà música en directe amb les millors versions a càrrec d'Eskuan i Eloi i l'actuació de Karla Show. En finalitzar l'acte se servirà coca, "montaditos" i xocolata.