Pedro Martínez: «Soc a casa i tinc contracte. El més normal seria continuar»

Jaka Lakovic és crític amb el seu equip i autocrític amb ell mateix

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | S. Castizo
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 23:11h
Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa, no ha aclarit el seu futur al club. Era la pregunta més esperada de la darrera roda de premsa de la temporada i el tècnic s'ha limitat a recordar que té contracte en vigor. L'entrenador de l'equip manresà ha repetit que es troba molt a gust al Nou Congost i per aquest motiu hi porta tants anys. Però de cara al futur només ha comentat que "soc a casa i tinc contracte. El més normal seria continuar".

El Baxi Manresa ha tancat la segona volta amb nou victòries i vuit derrotes i ha quedat en sisè lloc de la segona part de la competició. Però les temporades s'han de valorar en el seu total i s'ha de recordar que la primera fase de campionat va ser horrorosa. Els bagencs van canviar la dinàmica al mes de febrer quan van estar un mes sense competir i van poder fer una pretemporada per ajustar totes les peces. Martínez no ha estat mai massa amant de valoracions individuals en un joc d'equip. Però ha considerat Devin Robinson com el jugador que "ha canviat l'equip". El nord-americà s'ha compenetrat molt bé amb Martinas Geben.

Brancou Badio ha estat un dels jugadors destacats d'una victòria contra el Gran Canaria que ni el mateix Martínez podia imaginar que seria tan àmplia. Martínez ha destacat de Badio "la seva predisposició des del primer dia. I hem polit detalls tàctics durant la temporada". El partit del senegalès ha estat "extraordinari". 
 

Jaka Lakovic es mostra descontent amb el seu equip

L'entrenador foraster, Jaka Lakovic, ha acudit a la sala de premsa abatut. L'entrenador eslovè ha donat per sentenciat el partit al final del primer quart gràcies a les majors ganes d'un Baxi Manresa a qui ha felicitat per la seva victòria. Lakovic estava molt decebut amb la seva tasca i l'actuació dels seus jugadors. "No és perdonable", ha comentat.

L'eliminatòria que enfrontarà el Gran Canaria contra el Real Madrid la veu Lakovic "molt difícil. I més amb la mentalitat d'avui".

Arxivat a