L'Avinent Manresa repeteix com a millor club català en les categories de promoció

El club manresà ha assolit tres títols, un subcampionat, dues cinquenes posicions i una setena posició

El sub12 femení és una de les tres formacions de l'Avinent Manresa que ha assolit el títol català
El sub12 femení és una de les tres formacions de l'Avinent Manresa que ha assolit el títol català | CAM
Redacció
23 de maig del 2023
Actualitzat a les 22:42h
Un any més l'Avinent Manresa ha tornat a encapçalar la classificació de clubs en el Campionat de Catalunya de Clubs en categories de promoció, que s'ha disputat aquest cap de setmana al Prat de Llobregat. Ho ha fet amb tres títols, un subcampionat, dues cinquenes posicions i una setena posició.

Aquests quatre podis assolits amb tres títols a càrrec del sub12 masculí, el sub12 femení i el sub14 masculí, i el subcampionat de la formació sub10 femenina, han catapultat el club manresà al capdavant de la classificació com a millor club català en categories de promoció. 

Darrere dels manresans s'ha classificat el Cornellà At, amb tres subcampionats (sub14 masculí, sub14 femení i sub10 masculí) i dos bronzes (sub12 femení i sub16 femení).

La tercera posició ha estat per al CA Tarragona amb el títol català de la formació sub16 masculina, el subcampionat de la sub12 masculina i el bronze català de l'equip sub10 masculí, que ha assolit.

Només dotze clubs catalans van poder pujar al podi en alguna ocasió al llarg del cap de setmana, de les vint-i-quatre posicions de podi que estaven en la lluita, fet que encara diu més de la gesta esportiva del club manresà.