El CE Manresa organitza un autobús a Navalcarnero per animar l'equip

Sortirà del pàrquing del Congost dissabte a les 7 del matí i té un preu de 60 euros amb l'entrada inclosa

L'afició del CE Manresa té l'oportunitat de viatjar a Madrid amb autobús
L'afició del CE Manresa té l'oportunitat de viatjar a Madrid amb autobús | Hasmukh Kerai
23 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:51h
El CE Manresa ha organitzat un autobús per viatjar dissabte que ve a Navalcarnero a animar l'equip en el partit de tornada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Primera RFEF, després que en el partit d'anada de diumenge passat, els homes de Ferran Costa aconseguissin una victòria mínima d'1-0.

Els jugadors manresans viatjaran també en autobús a la Comunitat Autònoma de Madrid, però ho faran el dia abans del matx, el divendres just després de l'entrenament matinal. El club ha reservat un autobús de 60 places per als aficionats que vulguin animar l'equip en aquest duel tan important que, de passar-lo, deixaria l'ascens a només una eliminatòria.

El preu del desplaçament és de 60 euros amb l'entrada al camp inclosa i cal fer la reserva a les oficines del club, al mateix camp del Congost, de 5 de la tarda a 8 del vespre, fins dijous. El club ha avisat que si no s'arriben a cobrir les 60 places, es desestimarà l'expedició i es tornaran els diners a qui hagi fet la reserva.

La intenció és sortir del pàrquing del Congost -davant del pavelló del Nou Congost- dissabte a les 7 del matí i tornar a Manresa just després del partit, que es disputarà a 2/4 de 7 de la tarda.