El Covisa Manresa se les veurà amb el Melistar Melilla a la segona eliminatòria del «play off»

L'equip de la ciutat autònoma va finalitzar segon del grup 5, però amb uns números lleugerament superiors als manresans

Els jugadors del Covisa Manresa celebrant la victòria contra el Cerdanyola
Els jugadors del Covisa Manresa celebrant la victòria contra el Cerdanyola | Pere Fontanals
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:27h
El sorteig de la segona eliminatòria del play off d'ascens a la Segona Divisió de futbol sala celebrat a Las Rozas ha emparellat el Covisa Manresa amb el Melistar Melilla, que, com els manresans, va finalitzar segon al grup 5 de la lliga regular, però que presenta un millor coeficient que els homes de Borja Burgos. D'aquesta manera, el proper dissabte es jugarà l'anada al Pujolet i el cap de setmana següent es jugarà la tornada a la ciutat autònoma.

El Melistar Melilla va finalitzar la fase regular segon del seu grup amb 61 punts, quatre més que l'equip de la capital del Bages, amb dinou victòries, quatre empats i set derrotes. També en l'aspecte golejador, els melillencs presenten millor balanç que els catalans, amb 139 gols a favor, deu més que els del Pujolet, i 89 gols en contra, onze menys que el Covisa Manresa.

En la primera ronda, el Melistar va complir els pronòstics i va eliminar el tercer classificat del seu grup, el Social Energy. Per la seva part, el Covisa Manresa es va desempallegar del Cerdanyola després de capgirar un 5-1 del partit d'anada en un partit apoteòsic al Pujolet que els va donar l'eliminatòria i el passi amb una contundent victòria per 6-0.

Les oficines del Manresa Futbol Sala treuen fum aquest dilluns després de conèixer-se els emparellaments. El club manresà es troba permanentment en contacte amb el melillenc, per adequar l'hora del partit, que serà dissabte, amb els vols que puguin trobar des de la ciutat autònoma.