El CN Manresa Fibracat perd la final de Segona Divisió als penals (9-9)

Les de López van desaprofitar dues superioritats a l'últim minut del partit

El CN Manresa Fibracat s'ha proclamat subcampió
El CN Manresa Fibracat s'ha proclamat subcampió | CNM
21 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:17h
El CN Manresa Fibracat s'ha proclamat subcampió de Segona Divisió després d'empatar contra el CN Mataró B, 9-9, i perdre el desempat a la tarda de penals.

Després de superar de amb suficiència als altres rivals, el CN Mataró B i CN Manresa Fibracat arribaven al darrer partit invictes i amb el títol en joc. El partit va ser molt anivellat, però les del Maresme van portar l'avantatge des del primer moment.

El primer quart va acabar amb un empat a dos gols, igualant sempre les bagenques els gols de les locals. Ambdós gol manresans anotats per Quirante. En el segon quart, les amfitriones van aconseguir un avantatge que semblava que les podria portar a una victorià còmoda. Les de López es van avançar per dues ocasions amb gols de Solernou, però cada cop van empatar les locals. En el darrer minut i mig, dos gols consecutius de les B del subcampió d'Europa, feien que s'arribés al final 4-6 al seu favor.

Després del canvi de camp, la reacció de les manresanes amb gols de Gonzàlez i Quirante, feia que s'arribés al darrer quart del campionat amb empat en el marcador i tot per decidir

César avançava les manresanes, però reaccionaven les mataronines i es posaven per davant. Empat de Gonzalez, per marcar el 8-9 les del CN Mataró a manca de 1'49". Quirante empatava a falta de 1'21". Els nervis eren a flor de pell. Dues superioritats seguides de les de la Catalunya Central els donaven l'oportunitat de sentenciar i proclamar-se campiones. No va ser així i es va arribar als penals. La sort va ser esquiva i un sol llançament fallat de cinc va fer que el títol fos per les amfitriones del campionat.

• CN Manresa Fibracat: M Sala, R Solernou 2, S Quirante 3, M Malon, C Puigdellivol, B Yerro, M Piqué 1, C Gonzalez 2, N Serracanta, J César 1, G Vadillo 1, I Peirón, Q Soler.
  • CN Mataró B: C Daura, B Blanch 1, L Blasco 1, M Bertran, I Maya 3, L Gil 3, L Ordóñez, A Ordóñez 1, M Castellví, A Dueñas, E Pérez 1, N Molina, E Carmona.