El 4t Concurs de Narrativa Gastronòmica obre el termini

Les obres han de ser relats sobre el món de la cuina i la restauració

Redacció
15 d'abril del 2010
A partir d'aquest dijous 15 d'abril queda obert el termini per presentar els relats al quart Concurs de Narrativa Gastronòmica que organitza Diesa Restauració amb la col·laboració d'Òmnium en el marc de la campanya Menjar i Beure a Manresa. A través d'aquesta convocatòria es volen premiar les millors històries breus relacionades amb el món de la gastronomia o la restauració.

El concurs és obert a participants de totes les edats que presentin un relat escrit en català, inèdit i que no superi les 500 paraules. Els originals s'han de presentar fins al 23 de maig als restaurants Passeig o Maïami o al correu electrònic [email protected].

El guanyador serà guardonat amb un cap de setmana en un Parador Nacional, un lot de productes i dos menús al restaurant CIBUS. El jurat podrà atorgar fins a tres accèssits. El premi inclou la publicació dels treballs vencedors.