Lloll Bertran i Àlex Casanovas portaran diumenge al Teatre Conservatori «Cartes d'amor»

L'espectacle, que gairebé ja ha exhaurit les entrades, està dirigit per Jordi Andújar i Marc Rosich

Lloll Bertran i Àlex Casanovas interpreten «Cartes d'amor»
Lloll Bertran i Àlex Casanovas interpreten «Cartes d'amor» | Promocional
Redacció
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:49h
El Teatre Conservatori acollirà aquest diumenge, 21 de maig a les 6 de la tarda, l'obra de teatre Cartes d'amor d'AR Gurney, en una nova versió dirigida per Jordi Andújar i Marc Rosich i interpretada per Lloll Bertran i Àlex Casanovas

Cartes d'amor és, després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món. 

L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida. El públic coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà i la importància del valor de la pertinença en la societat.

Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

Queden molt poques entrades per assistir a la funció de diumenge al Teatre Conservatori. Les entrades per veure Cartes d'amor tenen un preu de 18 euros (12 euros majors de 65 anys, carnet Galliner i menors de 20 anys) i es poden comprar a taquilles o per internet