Gent fent Poble inicia una densa campanya electora a Sant Fruitós

Aquest cap de setmana va fer actes a Torroella de Baix, les Brucardes i amb els joves al Bosquet

Acte de Gent fent Poble a Torroella de Baix divendres passat
Acte de Gent fent Poble a Torroella de Baix divendres passat | GfP
Redacció
16 de maig del 2023
Actualitzat a les 8:23h


Gent fent Poble ha començat la campanya electoral amb diferents actes arreu del de Sant Fruitós de Bages. La primera parada va ser al barri de Torroella de Baix el passat divendres i la segona a la urbanització de les Brucardes, el dissabte. El mateix dissabte al vespre va ser el torn de l'acte amb joves a la pista del Bosquet

L'alcaldable Joan Carles Batanés, ha transmès "les ganes i la il·lusió" amb la qual ha explicat els punts més importants i les accions més destacades que durà a terme als respectius barris si torna a ser alcalde. 

Els veïns han conegut, de primera mà, les propostes que conformen el programa de govern de Gent fent Poble. A més, Batanés ha pogut presentar noves incorporacions de la seva llista que l'han acompanyat durant el cap de setmana, així com també ho han fet les més veteranes. 
 

Un acte de joves per a joves

Un dels punts amb els que més s'ha reforçat Gent fent Poble ha estat amb el col·lectiu jove. L'agrupació d'electors ha donat entrada a molts joves a la seva llista durant els últims mesos i per això ha volgut aprofitar per mostrar-la també als joves del municipi.
 
En aquesta línia, dissabte al vespre va organitzar una sessió de DJ a la pista del Bosquet on els joves han pogut gaudir d'una estona de música i un refrigeri.

 

La campanya no s'atura

A menys de quinze dies per a les eleccions, l'agenda de Gent fent Poble està atapeïda d'actes. Aquest mateix dimarts comencen unes trobades amb un format més distès i que ja van funcionar molt bé durant la campanya de 2015. Sota el lema Un cafè amb el candidat Joan Carles Batanés, l'alcaldable es posa a disposició dels ciutadans per fer un cafè i comentar propostes, debatre i fer poble a diferents establiments del municipi. 

La presentació del programa de govern serà el proper divendres, al Bosquet; la trobada amb els veïns de Pineda de Bages serà dissabte al vespre, i les tres trobades programades per al diumenge seran amb veïns de la Rosaleda al migdia, amb la gent gran a primera hora de la tarda i amb els de la Torre Sanmartí al vespre.