L'Ajuntament de Súria promou l'ús responsable de les fonts públiques

Ha posat rètols a totes les fonts del poble i ha posat en marxa un web sobre la sequera

Rètol en una font pública de Súria
Rètol en una font pública de Súria | AjSú
Redacció
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 22:50h
L'Ajuntament de Súria ha posat un rètol a les fonts públiques del centre urbà i dels barris de la vila per recomanar un ús responsable de l'aigua, davant l'actual situació d'emergència climàtica. Una altra de les actuacions realitzades és la posada en marxa del web sobre la sequera per tal de facilitar l'accés a informacions i recomanacions sobre l'estalvi d'aigua.

Aquestes iniciatives de sensibilització han anat a càrrec de l'àrea municipal de Medi Ambient, amb la participació de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis.

El rètols van encapçalats amb el lema Fem un ús responsable de l'aigua, apel·lant a la responsabilitat de tothom per evitar el malbaratament d'aquest recurs bàsic i prevenir l'ús inapropiat de les fonts públiques per a l'acaparament domèstic.

El web sobre la sequera permet accedir a recursos de diferents administracions sobre la gestió responsable de l'aigua i el mapa actualitzat sobre perill d'incendi forestal. També s'hi ofereixen diferents recomanacions de la Closcaneta, el personatge que simbolitza les accions de sensibilització mediambiental a Súria.
Arxivat a