El Jutge Únic demana informes per decidir sobre el Suzuki - Barça

Ha requerit al Comissari de Taula i als àrbitres la presentació dels informes oportuns en relació a l'aturada del cronòmetre que va permetre l'empat del Regal FC Barcelona i la posterior pròrroga en el partit del passat 4 d'abril

14 d'abril del 2010
En referència al recurs presentat al Jutge Únic del Comitè de Competició referent al partit disputat el 4 d'abril al Nou Congost de Manresa entre el SUZUKI Manresa i el Regal FC Barcelona, en què amb 5,4 segons per jugar i un 73 a 71 en el marcador, el Barça va acabar forçant la pròrroga després que es va aturar el cronòmetre oficial en un llançament de Terence Morris a 0,6 segons i es va tornar a posar en marxa 0,8 segons més tard, quan Roger Grimau va agafar el rebot en atac per empatar el partit a 73 punts i forçar una pròrroga que, segons el club manresà, no s'hauria d'haver disputat per estar la cistella fora de temps, el Jutge Únic del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha requerit al Comissari de Taula i als àrbitres que van dirigir el partit contra el Regal FC Barcelona la presentació dels informes oportuns en relació a l'aturada del cronòmetre que va possibilitar l'empat fora de temps del conjunt barcelonista.

El Jutge Únic, que ha près aquesta determinació després d'estudiar la impugnació del resultat presentada pel SUZUKI Manresa, també ha ordenat que s'identifiqui a l'encarregat del cronòmetre en aquest partit, el qual també haurà d'emetre l'informe corresponent.

En la mesura que en el recurs formulat pel Bàsquet Manresa es considera especialment greu que ni el cronometrador ni el comissari de taula posessin en coneixement dels àrbitres aquesta circumstància, el Comitè de Competició, d'acord amb el que estableix l'article 80.3 del Reglament Disciplinari de la mateixa Federació, ha ordenat la realització de les actuacions que considera indispensables per tal de resoldre el cas.