El cicle RBLS torna aquest divendres al Teatre Conservatori amb «Lázaro»

Aquest és el tercer espectacle del cicle a Manresa

Roberto Hoyo interpreta «Lázaro»
Roberto Hoyo interpreta «Lázaro» | Promocional
Redacció
10 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:38h
El Teatre Conservatori acollirà aquest divendres, 12 de maig a les 8 del vespre, l'obra de teatre Lázaro del valencià Roberto Hoyo i que es podrà veure dins del cicle RBLS (Rebels), un espectacle que parla honestament i sense embuts de violència, de drogues, d'emocions, de desigualtat i injustícies.

"Dejé de tener amo para ser el puto amo". Com el famós Lazarillo de Tormes, aquest Lázaro és un tio llest que es busca la vida com pot. Trafica, roba i enganya. (Mal)viu al marge de la llei, però és impossible no estimar-lo. Perquè també és simpàtic, despert, expansiu… és el puto amo!

Lázaro -interpretat pel valencià Roberto Hoyo- comparteix amb el públic la seva història i la seva litrona a ritme de rap. Al costat del seu col·lega Marco, que hi posa la música, recorda les seves penes amb una mica de flow.

Girls like that és un encàrrec del National Youth Theatre of Great Britain, on va ser estrenada el 2015. Amb el suport de la Nau Ivanow, el teatre Tantarantana i la Sala Versus Glòries. Amb el suport de l'OSIC de la Generalitat de Catalunya.

Les entrades per veure Lázaro tenen un preu de 6 europs i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.
 

RBLS a Manresa

És el nou cicle de programació d'El Galliner per acostar el teatre als joves a partir de 16 anys. Aquest cicle s'ha creat seguint l'estela del Festival RBLS, nascut a Barcelona l'any 2017 impulsat per la periodista i emprenedora cultural Carme Tierz i que té per objectiu acostar el teatre als joves a partir dels 15 anys. Encomanar-los la passió i l'amor per aquest art, descobrir-los muntatges arriscats, engrescadors, que connectin amb els seus interessos i inquietuds. Fer-los protagonistes d'un esdeveniment fet a la seva mida.

RBLS es va estrenar el passat 31 de gener amb Nua. Radiografia d'un trastorn i va continuar el 17 de febrer amb Girls like that. El cicle es clourà aquest divendres amb Lázaro