Òmnium Bages-Moianès organitza una sortida per escoltar la música del Rector de Vallfogona

És una sortida a Vallfogona de Riucorb, el divendres 2 de juny, per visitar els indrets més emblemàtics de la població, especialment els relacionats amb el Rector, i veure l'espectacle "Les músiques del Rector"

Vallfogona de Riucorb
Vallfogona de Riucorb | Conca de Barberà Turisme
Redacció
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:20h
En l'Any Rector de Vallfogona, Òmnium Bages-Moianès i l'associació Promoció de la Memòria Popular organitzen una sortida a Vallfogona de Riucorb, el divendres 2 de juny, per visitar els indrets més emblemàtics de la població, especialment els relacionats amb el Rector, i veure l'espectacle Les músiques del Rector.

Amb dramatúrgia de Marc Angelet, la intervenció del poeta i rapsode Josep Pedrals i la música del trio Tañer a la Capella de Santa Bàrbara, conformen un espectacle atrevit, amb introducció a càrrec d'Albert Rossich, professor expert en literatura barroca i en Vicent Garcia (Rector de Vallfogona). La sortida inclou un tastet després del concert i una visita guiada pels llocs del Rector a Vallfogona a càrrec de l'historiador local Modest Corbella.

L'import és de 22 euros (socis d'Òmnium 20 euros) i comprèn la visita guiada i el concert. El sopar és lliure i el desplaçament es farà en vehicles particulars, que es procuraran gestionar. El punt de trobada serà davant de l'institut Lluís de Peguera de Manresa. Inscripcions fins al 15 de maig a bages@omnium.cat o al tel. 938726321 (places limitades).