Allau de queixes per un metge de l'EAP Montserrat que dona servei a Castellbell i Monistrol

La Gerència d'Atenció Primària i a la Comunitat de Catalunya Central de l'ICS assegura que prendrà les mesures oportunes per garantir una bona qualitat assistencial

CAP de Castellbell i el Vilar, un dels punts on atén el metge
CAP de Castellbell i el Vilar, un dels punts on atén el metge | Cedida
05 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:15h
Existeix una allau de queixes a les xarxes sobre el tracte, els mètodes i algunes diagnosis d'un metge de família que atén als CAP de l'EAP Montserrat, que dona servei a la ciutadania de les poblacions de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Vacarisses i Rellinars (aquestes dues del Vallès Occidental).

Per ara, les protestes s'han bolcat a internet, però ja han començat a vertebrar-se a través del portal oficial de l'ICS a la Catalunya Central pel web www.ics.gencat.cat. Les queixes que s'hi traslladin han d'indicar criteris objectius tant de tracte descortés com de mala praxis.

Segons ha explicat a NacióManresa, la Gerència d’Atenció Primària i la Comunitat de Catalunya Central de l’ICS, d’acord amb la direcció de l’EAP Montserrat, que dona servei a la ciutadania de les poblacions de Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar, Vacarisses i Rellinars, estudiarà les queixes rebudes i prendrà les mesures oportunes per garantir una bona qualitat assistencial.

Alguns responsables municipals han assumit al diari que el doctor en qüestió "no és la amabilitat en persona" o que "fa passar alguns pacients amb raons".