Els tallers d'estiu d'Els Carlins proposen viure una experiència de pel·lícula

La companyia ha obert les inscripcions per a infants d'entre 7 i 14 anys

Imatge de promoció de les colònies de teatre d'Els Carlins
Imatge de promoció de les colònies de teatre d'Els Carlins | Els Carlins
Redacció
05 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:48h
Els Carlins presenten els seus tallers d'estiu perquè els infants visquin dues setmanes de pel·lícula: del 3 al 7 i del 10 al 14 de juliol per a infants d'entre 7 i 14 anys. Hi ha la possibilitat de fer els dos torns o fer només una de les dues setmanes.

Sempre sota la premissa de vincular l'aprenentatge teatral i cinematogràfic amb el lleure, aquest any proposen viure un estiu de pel·lícula. Al llarg de la setmana, s'escollirà un fragment d'una pel·lícula, s'assajarà i es gravarà un curtmetratge que s'ensenyarà l'últim dia a les famílies. També s'anirà d'excursió, a la piscina i el dijous al vespre es veurà una pel·lícula i es dormirà a l'entitat.

L'horari és de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, amb la projecció setmanal els divendres. Tota l'activitat es du a terme a Els Carlins (carrer Sabateria 3-5, Manresa). Els tallers van a càrrec de Laura Muñoz.

La inscripció està oberta fins al 18 de juny a través del formulari que es pot trobar a la pàgina web d'Els Carlins o a les xarxes socials de l'entitat cultural @elscarlins (Facebook i Instagram). També es pot contactar via correu a elscarlins@elscarlins.cat.