Poble Lliure organitza una conferència i una matinal de debat sobre l'extrema dreta

Amb una conferència a càrrec de Jordi Borràs dijous, i dues taules rodones dissabte al matí

Jordi Borràs pronunciarà una xerrada a Manresa dijous
Jordi Borràs pronunciarà una xerrada a Manresa dijous | Asrià Costa
Redacció
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:30h
L'organització Poble Lliure al Bages organitza dues jornades per debatre sobre la presència i normalització de l'extrema dreta tant a Europa com a Catalunya, sobretot ara que arriben unes noves eleccions municipals.

Les jornades estan pensades per a generar debats, perquè siguin participatives, perquè aclareixin dubtes i enforteixin lluites. 

El proper dijous 4 de maig a les 6 de la tarda al General Store and Coffee, al passatge Catalunya, 6, de Manresa, el periodista Jordi Borràs pronunciarà la xerrada L'extrema dreta en el segla XXI.

I el dissabte 6 de maig, al Centre Cultural el Casino de Manresa s'organitzarà una matinal de debat amb dues taules rodones. A partir de 2/4 d'11 del matí, el periodista de Vilaweb Alaaddine Azzouzi posarà sobre la taula el paper dels mitjans de comunicació, i l'activista feminista Maria Sànchez exposarà l'ofensiva de l'extrema dreta contra el feminisme i el moviment LGTBI.

Un cop acabada començarà la segona taula, amb Mostafa Shaimi, filòsof, professor i membre de l'espai antiracista de Salt, que parlarà del treball de base; un membre d'A l'Aguait, que proposarà una mirada alternativa a la seguretat, i Betlem Agulló, germana del Guillem, que explicarà la memòria històrica antifeixista.