El Baxi Manresa juga a Màlaga el tercer partit consecutiu fora de casa

Els bagencs avancen el partit de la trenta-dosena jornada

El Baxi Manresa juga per tercer partit seguit fora de casa
El Baxi Manresa juga per tercer partit seguit fora de casa | ACB Photo
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:56h
Fa una setmana el Baxi Manresa tenia un partit menys que la majoria dels seus competidors a la Lliga Endesa. Aquest dimecres, després de jugar contra l'Unicaja Màlaga (19.30h. Movistar Deportes 2) en durà un més. L'avançament del duel que es disputarà al Martín Carpena és motivat per la presència del conjunt andalús la setmana vinent a la Final Four de la Basketball Champions League. Serà el tercer partit consecutiu del Baxi Manresa fora de casa. I també, la tercera oportunitat per fer un pas important cap a la permanència malgrat ser el més complicat que tindran els de Pedro Martínez fins a final de temporada.

El vertiginós ritme del calendari de les darreres setmanes no deixa temps ni per pensar al Baxi Manresa. Guillem Jou admet que van sortir "tocats" del darrer partit a Bilbao però que ja ho han deixat enrere i pensen en el proper partit. El capità destaca de l'Unicaja Màlaga "la magnífica temporada que estant fent. Van guanyar la Copa i des de llavors la seva dinàmica és excel·lent. Per poder competir haurem de tenir el mateix nivell d'energia". De cara al tram final de temporada, Jou valora el fet de dependre de sí mateixos. "No hem de mirar altres resultats i sí fer la nostra feina", ha afegit el jugador de Llagostera. 

Babaunde Olumuyiwa també ha parlat abans del partit. El pivot creu que davant l'Unicaja Màlaga viurà un partit "complicat però estarem preparats". El de Sierra Leone destaca que l'equip andalús té "un bon entrenador i bons jugadors". Les claus del partit poden estar en la defensa, el domini en el rebot i poder córrer. 

L'Unicaja Màlaga és el cinquè classificat de la Lliga Endesa i pugna amb el Lenovo Tenerife per quedar en el quart lloc al final de la fase regular. El conjunt d'Ibon Navarro suma set victòries seguides i arriba en un gran moment. Com a local, ha tingut un gran rendiment i només ha perdut contra els tres primers classificats (Barça, Baskonia i Madrid). 

Yankuba Sima s'enfrontarà per segon cop a l'equip que li va obrir les portes del bàsquet professional. El pivot creu que el seu equip arriba "en molt bona dinàmica i moltes victòries seguides". El gironí preveu grans dificultats contra el Baxi Manresa ja que "és un rival que s'hi juga moltíssim i vindran a per totes. Haurem de preparar-nos molt bé". Sima apunta que serà un partit "físic i amb moltes possessions". 

Carlos Peruga, Joaquín García González i Ilyan González arbitraran el partit.

Arxivat a