Sant Benet acollirà una jornada familiar per descobrir la biodiversitat i la geologia de l'entorn

Científics experts guiaran aquest dissabte els participants per a conèixer i descobrir la riquesa natural de l'espai

Sant Benet de Bages acollirà un Bioblitz aquest dissabte
Sant Benet de Bages acollirà un Bioblitz aquest dissabte | FCLP
Redacció
21 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:35h
Aquest dissabte, Sant Benet de Bages acollirà, per segon any consecutiu, un Bioblitz, una activitat per apropar la ciència i la natura a tota la ciutadania. Aquesta proposta  es realitzarà a l’entorn del Monestir, un entorn fluvial i de gran valor cultural, paisatgístic i ecològic. 

La Fundació Catalunya la Pedrera ha organitzat aquesta proposta, a través de set itineraris de dues hores de durada, on els participants podran escollir en quin prendre-hi part: Líquens, vegetació, insectes, ocells, mamífers, plantes silvestres comestibles i geologia. Les dades obtingudes durant els tallers es compartiran amb els i les participants i també en bases de dades sobre biodiversitat internacionals.

Com a activitat paral·lela de lliure accés, científics del Centre de Recerca en Aplicacions Forestals (CREAF) oferiran un taller sobre l’app de ciència ciutadana RitmeNatura.

L'activitat és recomanada per a majors de vuit anys i el preu és de 3 euros per taller. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.