Ja hi ha 25 empreses confirmades per a la Fira de l'Ocupació del Bages

La fira és un punt de trobada entre persones que busquen feina i empreses que necessiten trobar nous professionals

La Fira d'Ocupació del Bages se celebrarà el 27 d'abril
La Fira d'Ocupació del Bages se celebrarà el 27 d'abril | Cambra
Redacció
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:46h
Vint-i-cinc empreses ja han confirmat la seva assistència a la Fira de l'Ocupació del Bages, que tindrà lloc el dijous 27 d'abril al Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa. Es tracta d'empreses que necessiten incorporar nous professionals a les seves plantilles i que aprofitaran la fira per conèixer possibles candidats. Es tracta de la xifra de participació més alta des de l'any 2019, quan es va fer la segona edició de la fira. Enguany s'arriba a la sisena edició. La Fira de l'Ocupació del Bages, coorganitzada per la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa, és l'acte central de la Setmana de l'Ocupació que se celebrarà durant tota la setmana vinent. Està adreçada principalment als joves menors de 30 anys.

Les empreses que participaran a la fira són Larsa (Montserrat), Fundació Althaia, Denso, Ausa, Oliva Torras, Cots i Claret, Leroy Merlin, ICL, Bonàrea, Sant Andreu Salut, Gremi d'Instal·ladors, Sud Renovables, Thor Especialidades, Formatgeries Montbrú, Top Cable, Masats, Casa Mas, Aigües de Manresa, Grup Llobet, Avinent, Ampans, Carrefour, Grup Vilà Vila, McDonald's i el CAE. A més, també hi haurà els estands de ProManresa, la Cambra de Comerç de Manresa i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

L'horari d'obertura de la fira serà de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda, amb entrada lliure. Les persones que hi assisteixin, a més de deixar el currículum als estands de les empreses i presentar-se personalment als seus responsables de recursos humans, podran consultar una cartellera amb ofertes de treball i participar en diferents activitats per incrementar les seves possibilitats de trobar feina.

Les activitats començaran a 2/4 de 10 del matí amb un taller on s'explicarà com fer un currículum eficient. A 2/4 d'11, al pati del Museu, hi haurà un escape room per perfeccionar les competències. A les 11 i a 2/4 de 4 de la tarda es farà un taller per aprendre a preparar un elevator pitch i a 1/4 d'1 del migdia una xerrada titulada Els oficis no tenen gènere. A més, durant tot el dia els assistents podran fer-se una foto professional per al currículum i revisar-lo amb l'acompanyament d'experts.

La Fira de l'Ocupació del Bages forma part de les accions que porta a terme la Cambra de Comerç de Manresa dins del programa PICE d'impuls de l'ocupació juvenil en el marc de la Garantia Juvenil. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.