A la venda els espectacles del Kursaal de la Festa Major de Manresa

Amb "Júnior", amb Joan Pera, la sarsuela "La Revoltosa" i un nou tribut als Abba

Joan Pera protagonitzarà de nou l'escena durant la Festa Major de Manresa
Joan Pera protagonitzarà de nou l'escena durant la Festa Major de Manresa | Ricard Novella
Redacció
19 d'abril del 2023
Actualitzat a les 14:31h
Aquest dimecres al matí tant a taquilles com per internet s'han posat a la venda les entrades dels espectacles que acollirà el teatre Kursaal la propera Festa Major de Manresa. Per una banda, la comèdia Júnior de Joel Joan i Hèctor Claramunt protagonitzada per Joan Pera, el dissabte, 26 d'agost, a les 6 de la tarda i les 9 del vespre. Per altra banda, la sarsuela La Revoltosa de Ruperto Chapí a càrrec de la companyia teatral madrilenya Clásicos de la Lírica, el diumenge, 27 d'agost, a les 6 de la tarda, i també el concert dels Abba, the new experience, el dilluns, 28 d'agost, a les 6 de la tarda, que tornen al Kursaal amb l'espectacle Evolution.

El preu la comèdia Júnior serà de 28 euros (25 euros amb descompte majors de 65, menors de 30 i Carnet Galliner). Les entrades per veure la sarsuela La Revoltosa tindran un preu únic de 25 euros. I pel que fa al concert dels Abba, the new experience, costaran 20 euros, (18 euros amb descompte majors de 65, menors de 30 i Carnet Galliner).

El dissabte de Festa Major (26 d'agost a les 18 i 21 h) la sala gran acollirà en doble funció Júnior, la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt, després de l'aclamada El pare de la núvia, en la qual ja van comptar com a actor protagonista amb Joan Pera. A Júnior, Joan Pera interpreta Magí Folgueroles, que acaba de fer 80 anys i no se li han posat gaire bé... Vol tornar a ser jove... i en tindrà l'oportunitat! Una comèdia esbojarrada en què Joan Pera estarà acompanyat per Gina Rius, Paula Viva, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina i Clara Giralt.

El diumenge 27 d'agost (a les 18 h) tornarà la sarsuela al Kursaal, un gènere que tradicionalment es programava al teatre Kursaal per la festa major. En aquest cas, la companyia madrilenya Clásicos de la Lírica portarà a la sala gran La Revoltosa, un sainet amb música de Ruperto Chapí i llibret de José López Silva i Carlos Fernández Shaw. L'obra -amb molts tocs d'humor- es desenvolupa en un pati de veïns a l'interior d'una corrala madrilenya de finals del segle XIX.

Finalment, la programació de Festa Major al Kursaal es tancarà dilluns, 28 d'agost a les 18h amb un concert tribut als Abba, una de les bandes musicals de major fama i que van ser fonamentals per a crear el so i l'estil dels anys 70 i 80. Anirà a càrrec de la formació Abba the new experiencie, que fa dos anys ja van ser al Kursaal i que ara hi tornen amb un nou muntatge Evolution, un espectacle audiovisual que ens acostarà encara més a l'essència d'Abba.