Fem Manresa porta l'antropòleg José Mansilla a la Mion a una xerrada sobre urbanisme

És la segona del cicle de sis xerrades organitzades per la candidatura sota el títol "Com fer de Manresa una ciutat per viure-hi"

José Mansilla serà aquest dilluns a Manresa
José Mansilla serà aquest dilluns a Manresa | Bellaterra Ed.
Redacció
17 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:01h


Fem Manresa organitza aquest dilluns a les 7 de la tarda a la plaça de la Democràcia, una xerrada al voltant de l'urbanisme de la ciutat, de la mà de l'antropòleg José Mansilla,  l'arquitecta i exregidora de la CUP, Gemma Tomàs, i la regidora i número 2 del grup, Gemma Boix, que presentarà i conduirà l'acte. Sota el títol Com recuperem la ciutat?, la xerrada vol situar la necessitat de pensar un urbanisme al servei de la transformació social.

Així doncs, José Mansilla situarà els diferents elements de planejament urbanístic per posar en evidència com la planificació urbanística és un reflex de la societat en la que vivim. Al seu torn, Gemma Tomàs parlarà sobre l'urbanisme feminista i la necessitat de dissenyar la ciutat des d'aquesta mirada i no només des d'una vessant productiva.

La següent xerrada del cicle Escoles diverses, ciutat cohesionada, tindrà lloc el dijous 20 d'abril a les 7 de la tarda a l'Escola Renaixença.