Fem Manresa començarà dijous un cicle de xerrades per debatre sobre el model de ciutat

Entre el 13 d'abril i el 9 de maig, la formació farà sis xerrades de temàtiques diverses

Fem Manresa inicia un cicle de xerrades per debatre sobre el model de ciutat
Fem Manresa inicia un cicle de xerrades per debatre sobre el model de ciutat | Pere Fontanals
Redacció
11 d'abril del 2023
Actualitzat a les 10:35h


Fem Manresa ha organitzat un cicle de sis xerrades temàtiques, entre el 13 d'abril i el 9 de maig, per parlar i debatre sobre el model de ciutat. El cicle, que porta per títol Com fer de Manresa una ciutat per viure-hi, i que recull el lema de campanya de la formació, vol abordar diferents temàtiques que consideren centrals per poder fer una ciutat a on tothom pugui viure-hi dignament. Així, es parlarà sobre espai públic, urbanisme, educació, llengua, planificació econòmica i seguretat.

La primera de les xerrades tindrà lloc el proper dijous 13 d'abril a les 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de la Pau. Sota la pregunta Superilles a Manresa?, aquesta xerrada pretén debatre sobre l'ús de l'espai públic i la mobilitat a peu, i per això comptarà amb la participació de Pau Avellaneda, geògraf especialitzat en geografia urbana i especialment en l'espai públic, la mobilitat activa i els col·lectius vulnerables a la mobilitat. Per part de Fem Manresa comptarà amb la participació de la regidora i alcaldable, Roser Alegre, que parlarà sobre com és viscuda la mobilitat a Manresa i la proposta que fan des del seu grup municipal per tenir carrers més pacificats.

La resta de xerrades seran el dilluns 17 d'abril, per parlar sobre urbanisme feminista; el dijous 20 d'abril, per parlar d'educació i cohesió social; el català i l'ús de la llengua serà el tema de la xerrada del dissabte 22 d'abril; el dijous 4 de maig serà el torn per parlar sobre planificació econòmica, i finalment, el dimarts 9 de maig el tema serà la política de seguretat, des d'una vessant humana i integral.