Mor el conductor d'un turisme en un accident de trànsit en un camí del Poal de Manresa

La victima, de 59 anys i veí de Sant Fruitós de Bages, ha perdut el control del vehicle, ha bolcat i ha anat a parar a un talús que dona a la carretera de Santpedor

Bombers i serveis d'emergències al lloc de l'accident mentre es retirava el vehicle
Bombers i serveis d'emergències al lloc de l'accident mentre es retirava el vehicle | Cedida
08 d'abril del 2023
Actualitzat a les 23:09h
El conductor d'un turisme, un veí de Sant Fruitós de Bages de 59 anys, ha mort aquest dissabte al migdia en un accident de trànsit que ha patit després de sortir de via en el camí de la Talaia, un camí a la zona del Poal de Manresa, a tocar del camp de futbol del Gimnàstic, segons han informat els Bombers a NacióManresa. L'accident ha tingut lloc al camí que parteix de l'accés al camp de futbol cap a l'esquerra en paral·lel a la carretera de Santpedor, i que continua per darrere de Cant Font.

Per motius que s'estan investigant, poc després de les 3 del migdia, el vehicle ha sortit de la via, i s'ha precipitat per un talús on ha donat una volta de campana i ha quedat amb les rodes mirant al cel. El turisme, a més, ha anat a parar a un punt força inestable . Davant el risc que el terreny pogués cedir i el vehicle caure a la carretera de Santpedor, els Bombers han treballat en l'estabilització del vehicle mentre els Mossos d'Esquadra retiraven el cos del seu interior.

Un cop traslladada la víctima pels serveis funeraris, els Bombers han acabat girant el turisme i retirant-lo del punt del sinistre. En l'accident hi han actuat tres dotacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra, SEM i la Policia Local de Manresa, que s'ha fet càrrec de la investigació.