Manel Deli es proclama subcampió d'Espanya dels 100 quilòmetres en ruta

Els també atletes de l'Avinent Manresa Efren Llobet i Robert Troy s'han penjat medalles en les seves categories d'edat

Manel Deli amb la medalla de plata
Manel Deli amb la medalla de plata | CAM
Redacció
01 d'abril del 2023
Actualitzat a les 21:14h
L'ultrafondista manresà de l'Avinent Manresa Manel Deli s'ha proclamat aquest dissabte subcampió d'Espanya dels 100 quilòmetres en ruta del campionat que s'ha disputat a Burjassot. Deli ha marcat un temps de 6h36'39", un registre que també li ha valgut per ser campió estatal màster M45.

La cursa ha estat un frec a frec entre Deli i el que finalment ha estat el guanyador, l'atleta malagueny Antonio Jesús Aguilar, que ha marcat 6h27'38". El traçat del circuit de 1.000 metres on els corredors havien de fer 100 voltes ha impedit veure un millor registre, tot i que fins al quilòmetre 35 els dos atletes anaven per rècord d'Espanya i molt a prop del rècord mundial. Els girs de 180 graus que s'havien de fer cada volta han dificultat poder millorar els registres. 

El tambe ultrafondista de l'Avinent ManresaEfren Llobet s'ha penjat la medalla de bronze en la categoria M45 amb un temps de 8h25'57", i el monistrolenc del club manresà Robert Troy ha pujat al tercer esglaó en la categoria M50 amb un temps de 9h42'20".

L'Avinent Manresa també ha estat guardonat en la classificació per equips com a tercer millor club en categoria absoluta.
 

Més atletisme