Per què Sant Fruitós rebrà la visita de més de 400 jugadors de vòlei de tot Catalunya?

El municipi serà, durant els dies 4, 5 i 6 d'abril, seu del Campionat català de Seleccions Territorials de Vòlei

El Campionat català de Seleccions Territorials de Vòlei se celebrarà a Sant Fruitós els dies 4, 5 i 6 d'abril
El Campionat català de Seleccions Territorials de Vòlei se celebrarà a Sant Fruitós els dies 4, 5 i 6 d'abril | AjSFB
NacióManresa
29 de març del 2023
Actualitzat a les 15:12h
Els millors jugadors i jugadores de vòlei de les categories cadet, infantil i juvenil de Catalunya seran, els dies 4, 5 i 6 d'abril, a Sant Fruitós de Bages per disputar la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de Vòlei.

Es calcula que durant les tres jornades, més de 400 esportistes visitaran el municipi, que per segon any consecutiu esdevindrà seu d'aquest torneig d'àmbit nacional; una casuística que no s'havia donat mai però que des de la Federació Catalana s'ha decidit tirar endavant per la bona ubicació i per les facilitats i l'entesa amb l'Ajuntament del poble i l'entitat ASFE.

En el torneig hi prendran part un total de sis equips femenins i quatre de masculins per a cadascuna de les tres categories. Els entrenadors designats per representar les diferents seleccions territorials (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) tindran fins als últims dies abans de la competició per escollir els jugadors i jugadores amb els quals tractar de coronar-se campió de Catalunya.

És previst que l'esdeveniment aplegui més de1.000 persones a les graderies, més totes aquelles que vulguin seguir el campionat en directe a través del canal de YouTube del Voleicatala.

En la passada edició del campionat, es va realitzar una acció solidària de recollida de calçat esportiu que va ser tot un èxit i que va fer arribar més de 550 parells de sabates esportives a Uganda a través de l'ONG Kukura. Fruit de la bona acollida, enguany s'està treballant per emprendre una acció solidària amb Open Arms, entitat que ajuda al salvament marítim de persones que salpen al mar Mediterrani per arribar a Europa.