Ramon Bacardit incorpora Salva Racero a la llista de Junts a Manresa

És el tercer nom revel·lat de la candidatura després de Mònica de Llorens, i és l'aposta de l'alcaldable com a regidor de Cultura

Ramon Bacardit amb salva Rocero
Ramon Bacardit amb salva Rocero | Junts
Redacció
28 de març del 2023
Actualitzat a les 20:28h


El cantant Salva Racero s'ha sumat a la llista que Junts presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig a Manresa segons ha donat a conèixer l'alcaldable Ramon Bacardit a les seves xarxes socials.

Racero, que fou el cantant del grup Lax'n'Busto entre 2006 i 2016, esdevé així el tercer nom revel·lat de la llista de Bacardit després de Mònica de Llorens, i és la seva aposta com a regidor de Cultura.

Tal i com explica en el vídeo de presentació, Racero va començar a la música professionalment a l'any 2002, i després de la seva etapa amb Lax'n'Busto, ha engegat una nova etapa en solitari. Darrerament, a més, ha participat en l'espectacle Enecus, una obra 100% manresana sobre els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a la ciutat.

Entre els projectes que ha expressat el cantant està el de "possibilitar que els artistes no hagin de marxar fora de Manresa per tenir oportunitats".