Elia Tortolero fitxa Román Montañez per a la llista del PSC a Sant Joan de Vilatorrada

L'exjugador del Bàsquet Manresa afirma que s'incorpora a la llista amb "millor equip i projecte per al municipi"

Elia Tortolero amb Román Montañez a la zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada
Elia Tortolero amb Román Montañez a la zona esportiva de Sant Joan de Vilatorrada | PSC
28 de març del 2023
Actualitzat a les 19:54h


L'alcaldable del PSC a Sant Joan de Vilatorrada, Elia Tortolero, s'ha marcat un cop d'efecte aquest dimarts presentant l'exjugador de bàsquet professional i exdirector esportiu del Bàsquet Manresa Román Montañez com a nou integrant de la llista que els socialistes presentaran a les eleccions municipals del 28 de maig.

Tortolero ha destacat la seva trajectòria esportiva i s'ha mostrat "orgullosa" que hagi fet el pas i s'hagi integrat en la candidatura socialista de Sant Joan de Vilatorrada. L'exesportista d'elit, per la seva part, ha afirmat que s'incorpora a la llista amb "millor equip i projecte per al municipi". Montañez entra a la llista com a independent i afirma que vol treballar "des de la regidoria d'Esports amb totes i cadascuna de les entitats". Per això mateix, afirma que iniciarà els contactes amb els clubs del municipi "des d'avui mateix".

Román Montañez va jugar set temporades amb el Bàsquet Manresa en tres etapes, al final de les quals en va ser capità. També va jugar set temporades amb al CB Valladolid, també en tres etapes, i va passar pel Bilbao Basket, el CB Girona i Baloncesto Fuenlabrada, tot i que en aquests clubs amb una experiència més fugaç. Com a director esportiu del Bàsquet Manresa hi va ser des de la seva retirada, el 2017, fins al 2020.