El Baxi Manresa es posa al dia visitant el Lenovo Tenerife

Els bagencs recuperen el partit que es va ajornar fa gairebé un mes

El Baxi Manresa es posa al dia recuperant el partit pendent davant el Lenovo Tenerife
El Baxi Manresa es posa al dia recuperant el partit pendent davant el Lenovo Tenerife | E. Cobos
28 de març del 2023
Actualitzat a les 17:53h
El Baxi Manresa començarà (dimecres, 21.00h. Movistar Deportes 2) una sèrie que pot ser de tres o quatre partits en menys d'un mes contra el Lenovo Tenerife. Pedro Martínez va manifestar després del triomf del passat dissabte a Girona que el partit més important era el següent. I després ja pensaria en el partit del cap de setmana contra el Monbús Obradoriro. L'eliminatòria de la Basketball Champions League contra el botxí de la temporada passada queda lluny per a l'equip bagenc. De moment, toca recuperar el partit de la Lliga Endesa que no es va poder jugar el dia que tocava perquè el conjunt rival va disputar la Copa Intercontinental.

Martínez ha comentat abans de volar cap a Tenerife que "hem d'intentar competir en una pista molt difícil". El tècnic recorda dos apunts estadístics per remarcar aquesta dificultat. Per un cantó, la seva fortalesa jugant davant la seva gent ja que el Lenovo Tenerife només ha perdut a casa contra el Real Madrid. I, per altra banda, l'equip canari és el vigent finalista de la Copa.

Per a Martínez, el Lenovo Tenerife és un equip que "té una identitat i un tipus de bàsquet amb el qual es troben molt a gust. Huertas llegeix molt bé les debilitats de les defenses adversàries. És un jugador que el gaudeixes molt com a rival tot i que te la lia". El tècnic del Baxi Manresa expressa que "intentarem fer el nostre bàsquet, més dinàmic que el seu". 

El Lenovo Tenerife ocupa la quarta posició a l'ACB. Txus Vidorreta, entrenador dels tinerfenys, també considera que el partit contra el Baxi Manresa és molt important per a l'objectiu d'acostar-se a la tripleta d'equips que encapçala la Lliga Endesa. "Estem a dues derrotes però això no significa res si no guanyem el dimecres". 
Arxivat a