Mar Juárez i Meritxell Soler, convocades per la selecció per a dos compromisos internacionals

La marxadora prendrà part en el Campionat d'Europa per equips, mentre que la maratoniana ho farà en el Campionat del Món

Meritxell Soler prendrà part a la marató del Campionat del Món
Meritxell Soler prendrà part a la marató del Campionat del Món | CAM
Redacció
28 de març del 2023
Actualitzat a la 13:31h
La marxadora Mar Juárez i la maratoniana Meritxell Soler, totes dues atletes de l'Avinent Manresa, han estat convocades per la RFEA per dos compromisos importants d'aquest 2023. 

Juárez formarà part de l'equip estatal de 20 quilòmetres marxa que prendrà part en el Campionat d'Europa per equips que es disputarà a la localitat txeca de Poderbrady. Juarez es qui liderarà aquest formació estatal com a finalista del darrer Campionat d'Europa del passat estiu en la prova dels 35 quilòmetres marxa on va ocupar la setena posició. 

Per altra banda, Soler ha assegurat la seva plaça a la marató del Campionat del Mon d'atletisme que es disputarà a Budapest el proper mes d'agost. Les seves 2h26'37" fetes a Sevilla li atorga el bitllet, juntament amb Marta Galimany, com a "fixes" per al compromis internacional. La marató del Mundial es disputarà el dissabte 26 d'agost a la capital hongaresa.