L'ASFE aconsegueix l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya de bàsquet femení

La victòria de dissabte davant el Castelldefels va garantir a l'equip de Sant Fruitós ser entre els tres primers del grup

L'ASFE ha aconseguit l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya
L'ASFE ha aconseguit l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya | ASFE
27 de març del 2023
Actualitzat a les 18:35h
L'ASFE femení de Sant Fruitós de Bages va aconseguir dissabte passat davant el Castelldefels la victòria més important de la seva història, ja que li garanteix l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya, la màxima categoria a nivell de país abans d'entrar en les lligues estatals, quan encara té quatre partits per disputar.

El Petropintó ASFE va aconseguir amb el pavelló ple una victòria molt emocionant contra el Museu del Còmic BF Castelldefels 2025 per un ajustat 45-43 que li assegura acabar entre els tres primers equips del grup 3 de Primera Catalana. Les santfruitosenques estan completant una gran temporada: són líders del grup amb un balanç de dinou victòries i només una derrota de manera que, a banda de l'ascens, tenen a la mà classificar-se per a la Final a 4 que decidirà les campiones de la categoria.

Aquesta notícia arriba després que el mateix dissabte el Manresa CBF es garantís la classificació matemàtica per a la Final a 4 de la Copa Catalunya -la categoria on jugarà l'ASFE la propera temporada-. En el cas de la manresanes, l'ascens a la Lliga Femenina 2 -ja d'àmbit estatal- tindrà més dificultats. A banda de superar com a mínim la semifinal de la Final a 4, hauran de competir amb els equips classificats d'altres autonomies per intentar consolidar l'ascens.