El Cicle per a majors 65 anys tornarà dimecres al Kursaal amb un concert de la Cobla La Flama de Farners

Presentaran "Trencadís", un espectacle que comptarà amb la veu de la cantant i actriu Neus Mar

La Cobla La Flama de Farners i Neus Mar actuaran dimecres al Kursaal
La Cobla La Flama de Farners i Neus Mar actuaran dimecres al Kursaal | Promocional
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat a les 12:34h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dimecres, 29 de març a les 6 de la tarda, Trencadís, un concert amb la Cobla la Flama de Farners i la cantant i actriu Neus Mar que es podrà veure dins del Cicle per a majors de 65 anys

La unió de talent de Neus Mar amb la innovació de la Cobla La Flama de Farners ha donat com a resultat un projecte musical en què el públic es pot traslladar a diferents llocs dels Països Catalans mitjançant les sonoritats proposades per aquest tàndem artístic.

Havaneres, cançons de muntanya o de treball, ball d'arrel, són algunes de les peces de diferents colors i mides que formen la música d'arrel del nostre país que ens identifiquen com a poble, grup, país.

Totes aquestes propostes musicals són revisades, reformulades per encaixar dins de Trencadís, temes desiguals, d'orígens diversos i vida llarga que observades i escoltades per la veu de Neus Mar i l'acompanyament de la big band catalana, La Flama, de lluny fan brillar el nostre patrimoni musical i gaudir a tot el públic.

Les entrades per veure Trencandís tenen un preu de 15 euros (6 euros per a majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal o per internet.