Fem Poble Sallent presentarà la llista a les eleccions municipals el proper dimecres

En un acte obert a l'Espai cultural Fàbrica Vella

Fem Poble Sallent presentarà la seva llista dimecres a la Fàbrica Vella
Fem Poble Sallent presentarà la seva llista dimecres a la Fàbrica Vella | Fem Poble
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat a les 11:27h


La candidatura municipalista Fem Poble de Sallent presentarà el proper dimecres la llista amb la que concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. L'acte serà a les 8 del vespre a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent.

El cap de llista, Guillem Cabra, assegura que és "un equip cohesionat i preparat per encarar els reptes de futur de Sallent". La candidatura explicarà el projecte centrat en fer un poble "més amable, més sobirà i que tingui en compte tots els barris". "A Sallent hem de superar la majoria absoluta d'ERC i treballar en xarxa per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes", afirma Cabra.

L'acte comptarà amb les intervencions dels primers candidats de la llista: Toni Fernández, Olga Riera, Clara Ferrés i el propi Guillem Cabra. Els quatre abordaran les "principals prioritats" per al Sallent del 2030: la manca d'habitatge de lloguer, la construcció de la residència pública, la transició ecològica, la creació de llocs de treball arrelats al territori, la producció alimentària i la cura dels barris i els seus veïns.