Enric Forcada optarà a la reelecció com a alcalde d'Artés per ERC

L'actual batlle ha rebut el suport unànime de l'assemblea republicana

Enric Forcada repetirà com a candidat a l'alcaldia d'Artés per ERC
Enric Forcada repetirà com a candidat a l'alcaldia d'Artés per ERC | ERC
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat a les 11:13h


ERC Artés ha escollit Enric Forcada i Valiente per tornar a encapçalar la llista republicana a les eleccions municipals del 28 de maig. En el transcurs d'una assemblea local, l'actual alcalde ha rebut el suport unànime de la militància per liderar el projecte els pròxims quatre anys. Forcada va ser elegit alcalde per primera vegada en els anteriors comicis, l'any 2019.

El candidat ha agraït la confiança i ha destacat que "em sento amb moltes ganes d'encapçalar de nou un grup renovat, enfortit i il·lusionat per continuar treballant pel poble en la línia dels últims anys, pensant amb la gent i sempre al seu costat, escoltant i sabent-nos explicar. Cal que fem autocrítica en allò que hem de millorar, però alhora gaudir i estimar el poble per tot allò que ens ofereix cada dia".

Forcada també ha volgut fer un esment a l'inici d'un mandat que va anar acompanyat de la pandèmia. "Hem viscut uns anys molt més difícils del que esperàvem, que han suposat una càrrega d'experiències, evolució i constància que ens han fet a tots i totes més fortes", ha assenyalat.

De cara el futur, el cap de llista republicà es mostra optimista per continuar impulsant projectes i treballant per a una gent d'Artés que s'imagina "orgullosa del seu poble, que l'estima i s'implica i el cuida per fer-lo millor cada dia. Volem ser al seu costat per fer-ho possible".