El PSC Manresa ha estat present dissabte rere dissabte als tretze barris de Manresa

El partit incorporarà les propostes i opinions dels veïns al seu programa electoral

Carpa del PSC en un barri de Manresa
Carpa del PSC en un barri de Manresa | PSC
Redacció
27 de març del 2023
Actualitzat a les 10:17h


Els PSC Manresa ha completat aquest dissabte una primera ronda de consultes als tretze barris de la ciutat que composen la FAVM, que ha anat fent cada dissabte des de finals del mes de setembre passat amb la instal·lació d'una carpa i la presència del candidat a l'alcaldia, Anjo Valentí.

El partit calcula que ha atès mig miler de persones, que donen una mitjana de quaranta persones cada dissabte que s'han acostat a la carpa informativa per donar les seves opinions, escoltar les propostes socialistes i transmetre'ls les seves inquietuds.

Els barris per on ha passat la carpa del PSC són la Balconada, Sagrada Família-La Font, Xup, Sant Pau, carretera de Santpedor - La Parada, Bonavista - Vic-Remei, Mion, Barri Antic, Valldaura, plaça Catalunya - Saldes, Escodines, Poble Nou - avinguda Bases de Manresa i, el darrer, Passeig i Rodalies.

En aquestes trobades, a més de lliurar documentació i fullets del PSC, el candidat i altres membres del partit han escoltat les opinions dels veïns sobre la situació en particular del seu barri i de la ciutat "amb la voluntat de recollir necessitats per treballar des de l'Ajuntament".

Segons aquestes trobades, les principals qüestions que preocupen veïns que es van acostar a la carpa són la deixadesa en manteniment del espai i mobiliari públic, en la cura dels parcs i jardins, la poca accessibilitat en voreres, la manca promoció comercial i de barri, l'incivisme, la poca presència policial als carrers, les ocupacions d'habitatges conflictives, la venda de begudes alcohòliques en horari nocturn, i la manca d'equipaments esportius al barri.

El PSC Manresa incorporarà al seu programa electoral les observacions dels veïns per "treballar per revertir el més aviat possible aquestes greus mancances detectades". Durant les properes setmanes el partit repetirà la seva presència al carrer en els barris més grans per "poder escoltar a moltes més persones".