La Pirinaica perd davant d'una potent UE Rubí (1-2)

La Pirinaica ha perdut contra la UE Rubí
La Pirinaica ha perdut contra la UE Rubí | Hasmukh Kerai / Arxiu
26 de març del 2023
Actualitzat el 27 de març a les 10:59h
La Pirinaica ha tornat a perdre davant la UE Rubí, 1-2, com va passar a la primera volta, tot i que en aquesta ocasió els jugadors de la Mion han donat bona rèplica a un dels equips més potents del grup.

Els vallesans s'han posat per davant en el marcador al minut 11 amb un gol de Muela que ha aprofitat un rebot en una aturada de Dani. A la recta final de la primera part, al minut 39, Muela ha ampliat diferències amb el segon gol del seu compte particular.

A la segona part, la Pirinaica ha sortit amb més energia. Al minut 65, Vili ha marcat per escurçar diferències després d'una bona jugada per banda de Matt. El partit ha arribat al final amb el resultat d'1-2 després d'un bon segon període dels manresans.

La Pirinaica continua en una posició còmoda de la taula a 10 punts del descens. La propera jornada serà el diumenge a les 5 de la tarda al camp del San Mauro.