El CE Manresa domina però no concreta davant l'Hércules (0-0)

Pulido gairebé no ha tocat pilota en tot el partit, mentre que els blanc-i-vermells han disposat de diverses ocasions clares

El CE Manresa ha dominat el partit contra l'Hércules
El CE Manresa ha dominat el partit contra l'Hércules | Hasmukh Kerai / Arxiu
26 de març del 2023
Actualitzat el 27 de març a les 11:52h
El CE Manresa ha encadenat el seu cinquè empat consecutiu -quatre dels quals sense gols- aquest diumenge contra l'històric Hércules d'Alacant al Congost, en un partit que ha dominat de principi a fi i en què ha tingut diverses ocasions clares de gol que no s'han concretat. La lectura positiva d'aquest nou empat és que, a banda de sumar un nou punt, l'average particular amb els alacantins cau de part dels homes de Ferran Costa després de l'empat a 1 de la primera volta.

El CE Manresa ha sortit a per totes des del primer minut. Al 3, Noah xutava fora per poc i quatre minuts més tard rematava de cap per sobre el travesser a boca de gol, en una de les ocasions més clares del partit. Entremig l'Hércules havia xutat lluny de la porteria des de fora l'àrea. Al minut 9, els locals tornaven a posar a prova la defensa blanc-i-blava -que avui vestia de groc- amb una jugada assajada que acabava amb un misto a la rematada final.

Durant la primera meitat els manresans dominaven la pilota i el terreny, i l'única forma que tenien els visitants d'incomodar Pulido era amb xuts llunyans que acabaven sempre lluny de la porteria. Al minut 39, el línia ha invalidat una jugada clara de gol manresana amb un fora de joc previ més que discutible.

La segona part ha començat amb l'ocasió més clara de l'Hercules, que ha enviat fora una pilota centrada al primer pal que ja es veia dins la porteria. Però ha estat una ocasió puntual. Al 55, Àlex Iglesias xutava a les mans del porter visitant. Al 66, ha estat Dani Reina qui ha enviat als núvols una rematada des del punt de penal tot sol. El partit encarava el final. Una jugada per l'esquerra de Jaume Pascual, al minut 83, que ha picat amb rosca davant la sortida del porter i que ha sortit fregant el pal, ha estat l'última oportunitat important dels locals.

El CE Manresa suma sis jornades sense perdre i es manté a les portes de la promoció en un gruix de cinc equips separats per un sol punt -amb partits de la jornada pendents de jugar-. El proper diumenge a les 12 del migdia, els manresans jugaran al camp de l'Ibiza Islas Pitiusas.

- Resultats i classificació