Un partit fluix del Covisa Manresa i un mal arbitratge provoquen la derrota davant el Mataró (2-5)

Els manresans han dominat el joc en un matx en què han estat desencertats de cara a gol

El Covisa Manresa no ha tingut el seu dia contra el Mataró
El Covisa Manresa no ha tingut el seu dia contra el Mataró | Hasmukh Kerai / Arxiu
26 de març del 2023
Actualitzat a les 10:50h
El Covisa Manresa ha perdut aquest dissabte davant el Marlex Mataró, 2-5, en un partit en què a les baixes d'Ambrós, Manu i Asis, s'hi ha sumat un mal arbitratge i el poc encert local, en un Pujolet que ja ha vist volar setze punts en tota la lliga.

La sortida dels manresans ha estat intensa amb arribades a la porteria d'Isaac força clares. Tot i així, el Mataró sense fer res, s'ha trobat amb un primer gol després d'un rebuig defensiu. El partit ha continuat amb la mateixa tònica i amb un Manresa que feia esforços, però sense bon joc. El partit se li han posat encara més de cara als visitants quan Terri ha introduït la pilota a la seva propia porteria després de perdre el marcatge en defensa.

El segon gol ha donat confiança al conjunt de Sito Rivera, que fins al moment havia tingut un joc espès. El Manresa havia dominat el partit però sense donar, tampoc, bones sensacions de joc.

El tercer gol dels del Maresme ha arribat en una jugada al segon pal que no ha tapat ni el porter Arriero ni Aaron en posició defensiva. Amb aquest parcial de 0 - 3 han marxat al descans els dos equips.

A la represa, els manresans han sortit a intentar donar la volta al marcador. El joc però, no ha tingut claredat. Terri ha reduït diferències, però moments abans els manresans havien tingut diverses ocasions que no s'han transformat per mala gestió i elecció en les finalitzacions. Amb el partit obert, Santa ha desaprofitat una acció sol davant Isaac a boca de gol.

A mitjans de la segona part, el Mataró ha sumat la cinquena falta. En aquesta ocasió, la lamentable actuació arbitral, molt permisiva davant els visitants, no ha deixat marge als del Pujolet. Un penal clar no assenyalat a Lavado i diverses infraccions visitants, han comportat que els locals no traguessin benefici en cap llançament sense tanca de doble penal.

Per a més desgràcia per als de Borja Burgos. quan l'equip estava ficat en el partit, ha vingut el quart gol visitant després d'un refús d'Arriero en què la pilota ha anat al travesser i ha caigut als peus del rematador mataroní. Era un gerro d'aigua freda que ha intentat superar l'equip local amb el joc de porter jugador, però una errada en atac ha comportat el cinquè gol per als visitants a porta buida.

Lavado, a última hora, ha maquillat el resultat d'un partit fluix i que deixa la classificació cada vegada mes comprimida a dalt i a baix.