El Terra Endins CB Vilatorrada sorprèn el Vedruna a Gràcia (65-87)

Els de Sant Joan han jugat un magnífic partit amb una bona sèrie de cistelles de 2

El CB Vilatorrada ha aconseguit una ampla victòria a Gràcia
El CB Vilatorrada ha aconseguit una ampla victòria a Gràcia | Hasmukh Kerai / Arxiu
25 de març del 2023
Actualitzat el 26 de març a les 22:01h
El Terra Endins CB Vilatorrada ha disputat un magnífic partit aquest dissabte a Gràcia i ha apallissat el Vedruna 65-87, en un enfrontament que s'ha decidit a partir del segon quart. Amb aquesta victòria els santjoanencs agafen aire i s'acosten a la mitja taula.

Contra tot pronòstic, el partit contra el Vedruna Gràcia no ha tingut gaire història després d'un primer quart igualat, 13-17. A l'inici del segon, un parcial de 0-13 ha marcat el camí que seguiria la resta del matx. Al descans s'ha arribat amb 25-40 en el marcador, i la represa després de passar pel vestuari només ha servit per ampliar diferències, 47-67 a falta de l'últim quart.

Amb tot decidit, els visitants han arribat a guanyar de 26 punts, 59-85, que s'han acabat reduint fins al 65-87 final. El Terra Endins CB Vilatorrada ha finalitzat el partit amb un percentatge de tirs de 2 del 62% i una sèrie de 27/43 tirs.

El màxim anotador bagenc ha estat Roqueta amb 16 punts. El Terra Endins CB Vilatorrada jugarà la propera jornada el dissabte 15 d'abril, quan rebrà el Pujol CB Mollerussa a partir de les 8 del vespre.