Pedro Martínez: «Estem més sòlids que en altres moments»

"És una passa important, però tenim només sis victòries. Són molt poques i encara queda molt", ha valorat el tècnic del Baxi Manresa

Pedro Martínez a Fontajau aquest dissabte
Pedro Martínez a Fontajau aquest dissabte | S. Geronès
25 de març del 2023
Actualitzat a les 20:42h
Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa, ha qualificat de "molt bona notícia" la victòria del Baxi Manresa davant el Bàsquet Girona. L'entrenador de l'equip bagenc pensa que el seu equip està "més sòlid que en altres moments". Els números això reforcen ja que després de l'aturada del mes de febrer els manresans han sumat tres victòries en els darrers quatre partits només comptant la Lliga Endesa. Tot i això, Martínez no ha volgut llançar les campanes al vol. "És una passa important, però tenim només sis victòries. Són molt poques i encara queda molt", ha valorat el tècnic del Baxi Manresa.

Devin Robinson ha estat un dels jugadors destacats a Fontajau. El seu entrenador n'ha destacat la qualitat, però no només pels punts que aporta el pivot sinó també per tot el què aporta al dia a dia.

Martínez ha reconegut que Fontajau serà sempre un lloc especial tant per a ell com per a la seva família ja que va ser a Girona on la seva filla es va començar a aficionar al bàsquet. 

Sobre els propers duels contra el Lenovo Tenerife, Martínez continua amb la seva política de partit a partit i el prioritari és sempre el següent. Per tant, l'horitzó temporal al Nou Congost és el duel d'aquest dimecres i després el de diumenge contra l'Obradoiro. La Basketball Champions League ja arribarà.

Arxivat a