L'escola Oms i de Prat de Manresa participa a l'Erasmus+

Participa al programa "Be Active be happy", juntament amb escoles d'Alemanya, Croàcia, Lituània, Suècia i Turquia

Foro de grup dels participants al programa d'Erasmus+ a Món Sant Benet
Foro de grup dels participants al programa d'Erasmus+ a Món Sant Benet | FCLP
Redacció
25 de març del 2023
Actualitzat a la 13:24h
L'escola Oms i de Prat de Manresa, de la Fundació Catalunya La Pedrera, participa al programa Erasmus+ Be Active be happy, per ajudar els seus estudiants a obtenir una educació més ampla i enriquidora. Aquesta setmana l'escola manresana ha acollit vint estudiants i tretze professors dels diferents països participants en el programa, Alemanya, Croàcia, Lituània, Suècia i Turquia.

El projecte Erasmus+ Be Active, be happy té com a base principal ajudar els joves a aconseguir una vida plena i equilibrada a través de l'activitat física, la relació social, l'alimentació saludable i el voluntariat per a la comunitat. Això, durant l'estada al Bages, s'ha aconseguit realitzant activitats i projectes a l'entorn dels eixos de l'acrònim ACTIVE: Acció a la comunitat, Cultura, Treball en equip, Inspiració, Vitalitat i Exercici.

Entre les activitats realitzades cal destacar el Taller de cuina i joc que ha tingut lloc a Món Sant Benet on l'alumnat ha pogut conèixer de forma lúdica com portar una alimentació saludable.

El projecte Erasmus+ també es vincula amb altres iniciatives educatives de l'escola Oms i de Prat, com la intensificació de l'aprenentatge de l'anglès, la incorporació de dues noves llengües estrangeres (alemany i francès) i el foment de l'alimentació saludable a través de la Fundació Alícia.