Un històric visita al CE Manresa: l'Hércules serà diumenge al Congost

Una quarantena de persones usuàries de la Llar Sant Joan de Déu i del projecte Mosaic seran al camp per veure el partit convidades pel club

El CE Manresa va empatar al José Rico Pérez en el partit de la primera volta
El CE Manresa va empatar al José Rico Pérez en el partit de la primera volta | CEM
25 de març del 2023
Actualitzat a les 10:58h
El Congost rebrà diumenge a les 12 del migdia l'històric Hércules d'Alacant, en partit de la 27a jornada de Segona RFEF, el club amb un bagatge més impressionant de tots els que formen part del grup 3 de la categoria, amb 20 temporades a Primera Divisió i 43 a Segona A. Però a banda del seu historial, l'Hércules arriba a la ciutat amb la mateixa puntuació que el CE Manresa a la lliga, de manera que serà important no deixar-se impressionar per la memòria i aconseguir un resultat positiu que permeti els manresans marcar distàncies, no només amb el conjunt alacantí, sinó també respecte d'Aragón i Terrassa, que es troben amb la mateixa puntuació.

L'Hércules d'Alacant porta una temporada molt irregular que també s'ha vist reflectida en les darreres jornades, amb quatre derrotes en sis partits. De fet, l'històric club porta tota la lliga per darrere del CE Manresa i només els resultats dels manresans durant la segona volta els han permès atrapar-los a la taula. El CE Manresa porta cinc jornades sense perdre, tot i que en les últimes quatre no ha passat de l'empat. Tot i amb tot, es troba a només un punt de les places de promoció, que actualment ocupa el Formentera.

El CE Manresa va empatar a 1 al José Rico Pérez en el partit de la primera volta, i afronta el partit d'aquest diumenge amb la baixa per sanció de Javi López, i les lesions de llarga durada conegudes d'Uri, Castanyer i Torreño. Una quarantena de persones usuàries de la Llar Sant Joan de Déu i del projecte Mosaic seran a l'estadi convidades pel club. Així, el Congost tindrà la presència de persones que pateixen problemes de salut mental, en risc d'exclusió o refugiats de conflictes internacionals.