1 de 10
Reconeixements

L'Ajuntament atorga els tercers Guardons Pobles de Fonollosa

L'excuinera de l'Escola, Dolors Guitart, el Pessebre Vivent del Bages, el Club Esportiu Fonollosa i Ferran Serarols i Pere Torras, son els reconeguts

Agustí Lleyda -primer per l'esquerra- i Imma Cortina rebent el guardó d'honor de 2021 | AjFnll
per Redacció, 24 de març de 2023 a les 22:47 |
La tercera edició dels Guardons Pobles de Fonollosa, convocada per l'Ajuntament, ja té guanyadors. L'excuinera de l'Escola, Dolors Guitart, rebrà el Guardó d'Honor; el Pessebre Vivent del Bages, el cultural; el Club Esportiu Fonollosa, l'esportiu, i Ferran Serarols i Pere Torras tindran un reconeixement a la trajectòria esportiva.

Els Guardons Pobles de Fonollosa vol reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius del pobles o vinculats a ells que han destacat pels èxits assolits, la trajectòria personal, o per la promoció que han fet del municipi en els seus àmbits. Durant el període obert es van rebre diverses candidatures, les quals van ser afegides a les que restaven de la anteriors edicions.


Els guardons ens lliuraran el proper divendres 31 de març a les 8 del vespre, en una gala que es farà al Local Social municipal de Canet de Fals. L'acte serà conduït per la fonollosenca Iris Barcons i amenitzat amb l'actuació musical del grup de clarinets Holmes Quartet.

 

Participació