Bàsquet Manresa, ACB i Ajuntament aborden la necessitat de remodelació del Nou Congost

El president de la lliga, Antonio Martín, ha visitat Manresa per tractar, entre d'altres temes, la necessitat de la futura remodelació del pavelló

Reunió d'Antonio Martín amb membres del Bàsquet Manresa i l'Ajuntament
Reunió d'Antonio Martín amb membres del Bàsquet Manresa i l'Ajuntament | Bàsquet Manresa
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat a les 22:06h
La Comissió Executiva del Bàsquet Manresa, encapçalada pel seu president, Jordi Serracanta, ha rebut aquest dijous al Nou Congost el president de l'ACB, Antonio Martín, per abordar en reunió de treball els reptes principals del club, d'entre els quals destaca la renovació i adequació del pavelló. La trobada, organitzada pel club, ha comptat també amb la presència i participació de l'alcalde, Marc Aloy, així com d'altres membres dels grups municipals de l'Ajuntament de Manresa.

Antonio Martín, president de l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB), ha pogut conèixer i compartir les necessitats i l'evolució del projecte de remodelació del Nou Congost, una de les places històriques de la Lliga Endesa. El president de l'ACB també ha pogut copsar en primera persona la implicació transversal de la ciutat amb el club i les noves oportunitats que aportarà en nou equipament a una ciutat emblemàtica en la història de l'ACB, una aposta que comparteix totalment.

La reunió ha estat organitzada per la Comissió Executiva del Bàsquet Manresa, formada pel president Jordi Serracanta, juntament a Montse Seubas, Jordi Singla, Marc Bernadich i Albert Cots. Per part de l'Ajuntament de Manresa, a banda de l'alcalde, hi han participat Antoni Massegú, regidor d'Esports; Valentí Junyent, primer tinent d'alcalde, i Anjo Valentí, cap del grup municipal del PSC.
Arxivat a