El Covisa Manresa rebrà el Mataró amb la vista posada en l'assalt al liderat

Els manresans són segons a tres punts del líder i a la següent jornada sumarà els tres punts del partit contra el retirat Elx

El Covisa Manresa rebrà el Mataró aquest dissabte
El Covisa Manresa rebrà el Mataró aquest dissabte | Hasmukh Kerai / Arxiu
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat a les 19:20h
En una jornada plena de partits de molta transcendència per la part alta i baixa de la classificació, el Covisa Manresa rebrà al Mataró dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al Pujolet. El Mataró és un equip força irregular aquesta temporada i no ha entrat en cap moment de la lliga entre les quatre primeres places. Hores d'ara es sisè a la taula amb 37 punts amb un total de 76 gols a favor i 68 en contra. El Covisa Manresa, ara segon a la taula, té 43 punts amb 107 gols favorables i 84 de encaixats.

Quan surten com a visitants, els mataronins obtenen resultats per a tots els gustos. D'onze sortides ha patit cinc derrotes, a Picassent, Esplugues, Cerdanyola, Calvià i Industrias, quatre victòries a Natació Sabadell, Canet, Escola Pia i l'Hospitalet, i dos empats, a Elda i Ripollet. A casa seva compta amb sis triomfs, quatre derrotes i dos empats. 

El Covisa Manresa, que es troba en un triple empat a 43 punts amb Ibiza Gasifred i l'Hospitalet Bellsport (aquest últim amb un partit pendent a Calvià), espera el partit amb sensacions positives, però també amb baixes importants. A les conegudes d'Asis i Ambrós, ara s'hi afegeix la de Manu, lesionat a Ripollet dissabte passat. 

Els manresans són a tres punts del líder Cerdanyola que li espera un difícil partit a Eivissa. L'Hospitalet rebrà un necessitat Barceloneta, i l'Esplugues i Escola Pia, ambdós en zona de perill, es jugaran bona part de la temporada per evitar el descens. 

El futur mes immediat a Covisa Manresa passa per superar el partit d'aquest dissabte i poder recuperar jugadors en el marge que hi haurà de tres setmanes de descans. El dissabte 1 d'abril no hi ha partits a la Segona B i el dissabte dia 8, en plena setmana Santa, sí que hi ha jornada, però els manresans sumaran els tres punts del partit contra el retirat Elx amb el resultat de 5 gols a 0.  Per tant, Covisa Manresa reprendrà la lliga a casa davant el Picassent al Pujolet el dia 15 d'abril.