Montserrat Badia tornarà a optar a la reelecció com a alcaldessa de Castellbell i el Vilar

Diumenge al migdia farà la presentació de la candidatura en un diàleg amb el portaveu adjunt del PSC al Parlament, Raúl Moreno

Montserrat Badia torna a presentar-se a les eleccions de Castellbell
Montserrat Badia torna a presentar-se a les eleccions de Castellbell | PSC
Redacció
24 de març del 2023
Actualitzat a les 19:22h


Montserrat Badia optarà a la reelecció com a alcaldesa de Castellbell i el Vilar pel PSC a les eleccions municipals del proper 28 de maig. El proper diumenge a 2/4 d'1 del migdia a l'antiga Biblioteca farà l'acte de presentació pública de la candidatura en una conversa que mantindrà amb el diputat i portaveu adjunt socialista al Parlament, Raúl Moreno.

Segons ha avançat, la candidatura comptarà amb quatre membres menors de 35 anys i tancarà la llista Alonso Belmonte, un dels referents dels regidors que van presentar-se i guanyar les primeres eleccions després del franquisme, l'abril de 1979, una posició d'honor i homenatge a persones com Cesc Bastida i Isidre Badia, que han mort en els darrers anys.

En el diàleg entre Badia i Moreno, s'aniran exposant els principals problemes, reptes i objectius de la candidatura local del PSC, i alhora, els que, com a formació, tenen a nivell de país.